Nye TVer til Åse Hotell

Nye TVer til Åse Hotell

Publisert av Svein Andrésen den 17.03.23.

Det var stor glede å spore da klubben markerte overrekkelsen av 7 nye TVer til pasienthotellet ved sjukehuset i Ålesund fredag 17. mars.

Seksjonsleder Julianne Reitan Hagerup tok i mot gaven, og uttrykte stor takknemlighet for at LC Ålesund/Borgund hadde sagt ja til å oppfylle deres ønske om å få skiftet ut de gamle TVene på pasienthotellet. 

Den første TVen er på plass på pasientrom. Fem av de andre monteres fortløpende på andre pasientrom. Den siste får plass i biblioteket på hotellet.

Litt mer om pasienthotellet og grunnlaget for søknaden som ble sendt til LC Ålesund/Borgund:

  Vi er et pasienthotell, drevet av Helse Møre og Romsdal og ligger på sykehusområdet til Ålesund sykehus. Hotellet har 33 rom som pasienter og pårørende kan benytte, 

  Flertallet av gjestene ved hotellet er pasientene fra Kreftavdelingen, som ofte har et langt opphold på hotellet for behandling. Dette er gjerne alt fra 3 til 7 uker. De fleste har permisjon i helgene. 

På hotellet er trivsel og trygghet et viktig tema for oss som jobber der. Vi ønsker å skape en fri oase fra sykehuset slik at alle skal føle seg litt hjemme. 

Det kan til tider bli lange dager, og da er det for mange en avkobling å se på TV, Dessverre er mange av TVene av dårlig lvalitet og er klar for utskifting.

For oss i LC Ålesund/Borgund er det hyggelig å kunne imøtekomme slike søknader fra lokalmiljøet. 

Lions Club Ålesund er 60 år i 2023, og denne gaven er en av markeringene klubben ønsker å gjøre i jubileumsåret. 

Bildet til artikkelen viser seksjonsleder Julianne Reitan Hagerup sammen med president Jan Roger Paulsen, kasserer Lars Arve Emblem og PR-kontakt Svein Andresen. 

Saken er også omtalt av Nytt i Uka - se mer på AeSby.no - klikk HER