Vel gjennomført tulipanaksjon

Publisert av Svein Andrésen den 01.05.22. Oppdatert 10.05.22.
Lions Tulipanaksjon er vel gjennomført. Vår klubb har bidratt med salg av 6600 tulipaner denne gang. Mange bedrifter kjøpte tulipaner og lot oss få bruke dem til å bringe litt ekstra glede i hverdagen på Aspøy omsorgssenter, Blindheim Omsorgssenter, Blindheim Rehabilitering, Spjelkavik Omsorgssenter, Kreftavdelingen ved Ålesund Sjukehus, Åse sykehjem, Hatlane Omsorgssenter, Sanitetshjemmet, Volsdalen Omsorgssenter, Klipra Omsorgssenter, Skarbøvik sykehjem og Ålesund Behandlingssenter (Vestmo). Tusen takk for støtten!
På selve Tulipandagen (lørdag 30. april) var klubbens medlemmer på plass ved Amfi Moa og fikk solgt de resterende tulipaner og fortalt om hva inntektene går til. Åse Skolekorps var også innom og spredte litt ekstra glede med sine musikalske innslag.
TAKK til alle som har støttet Lions Club Ålesund/Borgund og Tulipanaksjonen denne gang.

(Hovedbildet er fra tulipanoverrekkelsen på Spjelkavik Omsorgssenter)

Smilende tulipanselgere Nils Oterhals (t.v.) og Lars Arve Emblem

Åse skolekorps var med og sette farge på tulipandagen

Trond Karlsen (t.v.) og Karl B. Karlsen på standen ved Amfi Moa

Malvin Sporsheim (t.v), Lars Olav Skoghaug (midten) og Noralv Breivik

Arve Hoel

Onge Rusten (t.v.) og Karl B. Karlsen

Trond Karlsen med en av våre plakatbukker

Plakatbukk for Tulipanaksjonen

Tulipanene er godt merket med hvor de kommer fra!