50 000 kroner til Suppebilen i Ålesund

50 000 kroner til Suppebilen i Ålesund

Publisert av Svein Andrésen den 12.12.22. Oppdatert 20.08.23.

Det var stor glede å spore fredag 9. desember da klubben kunne overrekke en sjekk på 50 000 kroner til Suppebilen i Ålesund. 

Behovet er stort, og klubbmøtet i desember var klar i sin anbefaling om hvem som denne gang skulle få ekstra midler fra Lions Club Ålesund/Borgund. 

Overrekkelsen fikk fin omtale i Nytt i Uka på deres nyhetsapp AESby allerede samme dag. Her kan vi blant annet lese: 

Foreningen Suppebilen er et mobilt suppekjøkken som tilbyr suppe og prat for fattig og rik i Ålesund, heter det på foreningens Facebook profil.

– For oss er det en stor glede å kunne bidra med kroner 50.000 til Kalle og Suppebilen i Ålesund. Vi setter umåtelig stor pris på den jobben du gjør for de som trenger ei håndsrekning, sa Jan Roger Paulsen, president i Lions Club Ålesund/Borgund, da han overrakte sjekken fredag. 

Julepynting blir hjertevarme 
Det er blant annet penger som har kommet inn fra årets julepynting i bysentrum, som nå kanaliseres videre til det arbeidet Suppebilen gjør i Ålesund. 
Lagarbeid 
Karl Johan Skårbrevik uttrykte stor takknemlighet for gavesjekken og understreket at slike bidrag, fra organisasjoner, næringslivet og privatpersoner, er helt avgjørende for at de skal kunne holde det gående. Han var samtidig veldig kjapp med å presisere at Suppebilen slett ikke er noe one-man- show.

Lenke til hele artikkelen: Suppebilen mottok førjulsgave

Bildet til artikkelen er tatt av Kåre S. Nøstdahl i Nytt i Uka og brukt med tillatelse.