Røde Fjær-aksjonen endelig i gang

Røde Fjær-aksjonen endelig i gang

Publisert av Svein Andrésen den 16.11.21.

19. – 21. november markerer Lions og Lions Røde Fjær innspurten av aksjonen på Beitostølen, med blant annet en rød fjær trykket på alle de aktives startnumre under Beitosprinten som arrangeres samme helg. Beitosprinten er åpningsrennet for langrenn og kombinert. 

De innsamlede midler fra aksjonen skal gå til bygging av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Senteret arbeider for at alle funksjonshemmede barn skal ha likeverdige muligheter, uavhengig av funksjon, etnisk bakgrunn og bosted.

Beitostølen Helsesportsenter 50+1 år

BHSS ble bygget i 1970 takket være det økonomiske bidraget fra den første Lions Røde Fjær aksjonen i 1966. Ildsjelen Erling Stordahl bidro til at det norske samfunnet på 1960-tallet gjennomgikk en holdningsendring i synet på funksjonshemmede, og på deres rett til å få leve et aktivt og sosialt liv fylt med arbeid, kultur, idrett og friluftsliv. 

- Det er ingen tvil om at BHSS har vært en suksess og de har oppnådd faglig anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. Vi i Lions er veldig stolte over at vi nok en gang kan bidra til at BHSS kan videreutvikle sitt tilbud til alle dem som trenger det mest, sier Hroar Thorsen, generalsekretær i Lions og innsamlingsleder for Lions Røde Fjær.

 

Lions Club Ålesund/Borgund samler inn midler til Lions Røde Fjær via Vipps. 

Søk opp #591020 Lions Club Ålesund Borgund og gi din støtte!