TVer til Sjukehuset

Publisert av Svein Andrésen den 09.04.21. Oppdatert 16.06.21.

President Peder og sekretær Noralv fylte opp bilene med TVer  og overrakte dem til sjukehuset 9. mars, ledsaget av hilsen fra vår klubb:

Vi har gleden av å kunne gi 2 TV-apparat til Medisin 5 og 3 2 TV-apparat til Medisin 2. På denne måten gir vi tilbake noe av det vi fikk inn ved årets julepynting i Ålesund sentrum. Nå håper vi dette vil bli til nytte og glede for dem som må tilbringe tid i et sykerom.

Vi ønsker alle pasienter god bedring og setter stor pris på den innsatsen personalet gjør, ikke minst i tider som vi har nå.

På bildet øverst ser vi en TV som nå er på plass og klar til bruk på Sjukehuset. Bildet under viser president Peder sammen med TVene og Odd Egil Nøstdahl fra Sjukehuset ved overlevering av gaven.

Termometer til Kollen Rehabilitering

Klubben bevilget tidligere i 2021 midler til innkjøp av termometer med ladestasjon til Kollen Rehabilitering. Nå kan vi glede oss over at gaven er på plass og tatt i bruk.

Bildet under viser pleierne Noel Iruthayatasan og Janita Bjørkavåg som tok i mot gaven.